Melding: Middelbrand in een leegstaande boerderij Hoofdweg-Oostzijde / Schipholweg in Lijnden

Uitruknummer: 49

Datum: zondag 14 april 2002

Tijd: 17:58uur

Voertuigen: TAS 646, TAS 644, HW 651, OVD 693

Nadat er 's morgens al een kleine brand in de leegstaande boerderij heeft gewoed, staat de boerderij nu bij aankomst van de brandweer volledig in de brand. Al onderweg naar de brand heeft de bevelvoerder om assistentie verzocht. Hierop komt de brandweer van Hoofddorp ter plaatse met een hoogwerker en een tankautospuit. Ook de Officier Van Dienst van de Haarlemmermeer komt ter plaatse.

De boerderij stond al op de nominatie om gesloopt te worden. De brandweer heeft de boerderij dan ook gecontroleerd laten uitbranden. De hoogwerker 651 is ingezet bij de nabluswerkzaamheden. Later op de avond is ook een shovel ingezet voor sloopwerkzaamheden. Uit veiligheidsoverwegingen zijn de resterende muren door de shovel omver geduwd.

Rond 21.45 keerde Badhoevedorp terug naar de kazerne. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

Hieronder foto's van de brand. Met dank aan Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV te Lijnden.

Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV Eigendom Loodgietersbedrijf De Smit en Zn BV

Hieronder meer foto's van de brand. Met dank aan Robbert Pouw / www.badhoevedorp.net

Eigendom Robbert Pouw / www.badhoevedorp.net Eigendom Robbert Pouw / www.badhoevedorp.net Eigendom Robbert Pouw / www.badhoevedorp.net

Terug naar de uitrukpagina Terug naar de uitruk 48

Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 18 april 2002 Last update 26 april 2002