Melding: Ongeval met beknelling A9 Rechts (richting Alkmaar) hm 37.7
Uitruknummer: 114
Datum: Zondag 8 juli 2007
Tijd: 10:52uur
Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 648 Zwanenburg, HV 681 Hoofddorp, OVD 693 Haarlemmermeer

Hieronder het bericht op AT5:
Botsing met zes voertuigen op A9
Bij een ongeval op de A9 ter hoogte van knooppunt Raasdorp, gemeente Haarlemmermeer, zijn zondagochtend ten minste twee personen gewond geraakt. Zes voertuigen botsten rond 10.45 uur op elkaar. Een passagier moest door de brandweer uit de auto worden geknipt. Twee gewonden zijn overgebracht naar het Elisabeth Gasthuis en het AMC. De rijbaan richting Alkmaar is tijdelijk afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid via de afslag Badhoevedorp. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De Verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten stelt een onderzoek in.

Hieronder het bericht op Verkeersinformatiedienst:
A9 richting Alkmaar afgesloten
Na een ongeluk met 6 personenauto's rond 10.45 uur op de A9 ter hoogte van knooppunt Badhoevedorp moest de A9 richting Alkmaar volledig worden afgesloten.
Het gevolg was een file van 5 kilometer tussen Amstelveen en Badhoevedorp. Verkeer wordt omgeleid via afslag Badhoevedorp. Inmiddels heeft het KLPD een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Rond 12.30 uur werd de A9 weer vrij gegeven.

Onderstaande foto is eigendom van George Bakker.
Eigendom van George Bakker

Onderstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.
Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.

Terug naar uitrukpagina 2007


Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 8 juli 2007 Last update 8 juli 2007