Melding: Ongeval met beknelling A4 Rechts (richting Den Haag) hm 6.1 (vlak voor de Schipholtunnel)
Uitruknummer: 153
Datum: Dinsdag 16 oktober 2007
Tijd: 9:08uur
Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 644 Hoofddorp, HV 681 Hoofddorp, HV 680 Aalsmeer, OVD 693 Haarlemmermeer

Hieronder het bericht op Verkeersinformatiedienst:
Ongeval met letsel op A4 bij Schiphol
Op de A4 Amsterdam - Delft is dinsdagochtend ter hoogte van Schiphol een aanrijding gebeurd, waarbij een gewonde is gevallen. Een automobilist kreeg te maken met een technisch mankement aan het voertuig, waardoor hij stil kwam te staan op de rijbaan. De bestuurder van de auto erachter was niet in staat een aanrijding te voorkomen en ramde de stilstaande auto. Het verkeer richting Delft heeft veel overlast van het ongeval, omdat er vier rijstroken moesten worden afgesloten. Alleen de meest linker rijstrook op de rijbaan richting Delft en de rechter rijstrook op de uitvoegstrook richting Schiphol(tunnel) waren nog beschikbaar. Rond 10:15 uur kon de rijbaan weer vrijgegeven worden. Het ongeval heeft voor zo'n vijf kilometer file gezorgd.

Hieronder het bericht in het Haarlems Dagblad:
Vrouw staat op snelweg stil met pech: ongeval
Een Amsterdamse vrouw is dinsdagochtend om kwart over negen gewond geraakt toen op de A4 richting Den Haag - net voor de Schipholtunnel - een auto achterop haar auto knalde.
De vrouw kwam met pech stil te staan op de middelste baan van de snelweg. Toen ze 112 belde werd er een rood kruis boven de baan aangegeven. Een andere bestuurder zag het kruis over het hoofd en reed tegen de auto van de vrouw aan. De auto was total loss en de vrouw moest eruit gezaagd worden. Ze is met een gebroken schaambeen en nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De middelste baan ging om kwart over tien weer open.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.
Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp. Eigendom van Brandweer Badhoevedorp.
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Brandweer Badhoevedorp.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.
Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.

Terug naar uitrukpagina 2007


Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 16 oktober 2007 Last update 18 oktober 2007