Melding: Ongeval met beknelling A4 Links (richting Amsterdam) hm 9.1 t.h.v. Afslag Schiphol
Uitruknummer: 173
Datum: Maandag 26 november 2007
Tijd: 21:53uur
Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 644 Hoofddorp, HV 681 Hoofddorp, HV 685 Amstelveen, OVD 693 Haarlemmermeer

Brandweer Hoofddorp was als eerste ter plaatse bij het ongeval. Badhoevedorp en Amstelveen waren niet ter assistentie nodig en zijn naar de kazerne terug gekeerd.

Hieronder het bericht op VID:
Personenauto rijdt tegen pijlwagen op A4 bij Schiphol
Op de A4 bij Schiphol is maandagavond door onbekende oorzaak een personenauto tegen een pijlwagen gereden. De personenauto raakte zwaar beschadigd en drie inzittenden raakten bekneld in het voertuig. Zij zijn door de brandweer bevrijd en met nekklachten overgebracht naar een ziekenhuis. De vierde inzittende, een baby, raakte voor zover bekend niet gewond. Het ongeval deed zich voor rond kwart voor tien 's avonds.Er was niet veel verkeer op de weg, het ongeval leidde daarom niet tot een filemelding.

Hieronder het bericht op ABRADIO:
Twee volwassenen en baby gewond bij ongeval A4
Drie personen, waaronder een baby, zijn maandagavond rond 21:50 uur gewond geraakt bij een ongeval op de A4 ter hoogte van de Schipholtunnel in Hoofddorp. Door onbekende oorzaak botste het voertuig met hoge snelheid tegen een pijlwagen. De twee volwassenen zaten enige tijd bekneld in het voertuig. De brandweer heeft de inzittende uit het voertuig bevrijd. De twee slachtoffers zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De baby is ter observatie naar het ziekenhuis overgebracht. De A4 was enige tijd afgesloten in de richting van Amsterdam.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.
Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper Eigendom van Jeffrey Koper
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Jeffrey Koper.

Terug naar uitrukpagina 2007


Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 27 november 2007 Last update 27 november 2007