Melding: Ongeval met beknelling A9 Links (richting Amstelveen) hm 40.1
Uitruknummer: 60
Datum: Zaterdag 24 maart 2007
Tijd: 13:01uur
Voertuigen: TAS 646 Badhoevedorp, TAS 648 Zwanenburg, HV 681 Hoofddorp, HV 577 Teunis, OVD 693 Haarlemmermeer

Hieronder het bericht in het Haarlems Dagblad:
Over de kop bij uitwijken
Op de A9 is zaterdagmiddag een auto over de kop geslagen bij de oprit Haarlem-Zuid. De bestuurder was geschrokken van een invoegende auto, komend vanaf de oprit, en werd het uitwijken in de flank geraakt door een derde auto. De inzittenden van de uitwijkende auto, Amsterdamse echtelieden, hielden aan het ongeluk slechts lichte verwondingen over. De traumahelikopter kon dan ook snel weer weg. Hun twee weken oude auto was echter total-loss. De bestuurster van de derde auto, een Castricumse, bleef ongedeerd en kon haar weg met een beschadigde auto vervolgen. De veroorzaker van het leed is doorgereden en heeft zich niet gemeld bij de politie. Volgens getuigenverklaringen gaat het om een circa 25-jarige man in een grijze Peugeot 306. Na het ongeluk is de A9 in de richting van Badhoevedorp een uurtje gedeeltelijk afgesloten geweest.

Hieronder het bericht op ABRADIO:
Ongeval op snelweg A9 bij Boesingheliede
Op de A9, Alkmaar - Amstelveen, zijn zatermiddag even na 13:00 uur ter hoogte van het knooppunt Raasdorp 3 rijstroken afgesloten geweest in verband met een ongeval. Door een nog onbekende oorzaak sloeg een personenauto nabij Boesingheliede over de kop. De politie heeft het ongeval afgehandeld en een berger heeft de beschadigde auto weggesleept.

Hieronder het bericht op 112 Noord-Holland:
Auto op de kop op A9
Zaterdagmiddag omstreeks één uur snelden de brandweer, politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT) naar de A9. Ter hoogte van hectormeterpaaltje 40.7 zou er een auto op de kop geraakt zijn waardoor er zeker twee gewonden zijn gevallen. Later werd het MMT gecanceld, omdat de inzittenden zelf de auto konden verlaten. De gewonden zijn voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Ronald van Doorn.
Eigendom van Ronald van Doorn Eigendom van Ronald van Doorn Eigendom van Ronald van Doorn
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Ronald van Doorn.

Onderstaande foto's zijn eigendom van Marco Backer.
Eigendom van Marco Backer
Bovenstaande foto's zijn eigendom van Marco Backer.

Terug naar uitrukpagina 2007


Deze pagina is een onderdeel van www.brandweer.badhoevedorp.com
Copyright Brandweer Badhoevedorp Created 25 maart 2007 Last update 28 maart 2007